TOGG’un babayiğitleri Buradayız Dedi

 Bu topraklarda ne zaman yerli araba fikri doğmuşsa mutlaka Bu topraklarda ne zaman yerli araba fikri doğmuşsa mutlaka birileri köstek olmuştur.birileri köstek olmuştur.





Gelenek değişmiyor. Yine aynı hikâye. Bu kez de birileri, "Nerede bu TOGG'un hissedarları? Niye hiç konuşmuyorlar? Niye ortaya çıkmıyorlar?" falan diye tezvirata başladılar. Ama bu sefer meydan boş değil. Tezvirata karşı TOGG'un hissedarları, hemen atağa kalkarak peş peşe mesajlar yayınladılar sosyal medyada. Işte o mesajlar:


TURKCELL

GURURUMUZ BÜYÜK


Turkcell adına Genel Müdür Murat Erkan, şu mesajı yayınladı: "Otomobiller, hızla tekerlek üstündeki akıllı mobil cihazlara dönüşüyor. Bu heyecan verici dönemde TOGG'un bir parçası olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz."


ANADOLU GRUBU

MUTLULUK DUYUYORUZ


Anadolu Grubu'nun mesajı şöyle: "Ortağı olduğumuz TOGG'un Gemlik Kampusu'nun açılışına günler kala heyecanımız giderek artıyor. Anadolu Grubu olarak business de deneyim ve bilgimiz ile TOGG'a destek olmaktan mutluluk duyuyoruz."


ZORLU GRUBU

İLK GÜNDEN BU YANA


Zorlu Grubu'ndan gelen mesaj şu: "Zorlu Grubu olarak, 29 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek TOGG'un Gemlik Kampusu'nun Açılış Seromonisi yaklaşırken heyecanlıyız. Ülkemiz adına böylesine değerli bir girişimin kind günden bu yana ortaklarından biri olmaktan memnuniyet duyuyoruz."


BMC GRUBU

GELECEĞE DEĞER KATACAK


BMC'nin paylaştığı mesaj şöyle: "Cumhuriyet'imizin 99. yıldönümünde yarım asrı aşan köklü otomotiv ve savunma sanayi geçmişimizle Türkiye'nin geleceğine değer katan bu önemli projenin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz."


TOBB

BEŞ BABAYİĞİT ÇIKTIK YOLA



TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun mesajı şöyle: "Geri sayımda child bir hafta. Milletimize bir söz verdik. Türkiye'nin otomobilini yaparız dedik. Beş babayiğit olarak bir otomobilden fazlası için yola çıktık. 1200'ü aşkın çalışanımızla kocaman bir aile olduk. 29 Ekim'de bir fabrikadan fazlası olan TOGG tesisimizi açıyoruz."

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu